Administrar

Malparits i fills de puta

xescramis | 09 Desembre, 2009 22:42

 

Des de fa uns anys els moviment per la recuperació de la memòria històrica treballa, entre altres coses, per l'eliminació dels monuments feixistes a les ciutats i als pobles de Mallorca; al mateix temps els hereus ideològics dels que assassinaren a més de 3.000 persones a Mallorca a partir del juliol de 1936 intenten continuar la feina que la dictadura franquista no va poder acabar: el genocidi dels mallorquins. És dins aquest contest que cal situar la polèmica que ha suscitat la col·locació de la bandera espanyola a la rotonda de Palmanova per part d'en Carlos Delgado.

El batle de Calvià representa el prototipus del genocida del segle XXI. Aquest genocidi silenciós consisteix en l'eliminació d'un grup humà sense necessitat fer-lo físicament. El fet que en la majoria dels casos el genocidi cultural no comporta una agressió física, fa que, sovint, no sigui percebut com a tal pels membres del poble agredit.

El fet que en Carlos Delgado aprofités la festa de la Constitució és també simbòlic. És curiós observar com els feixistes més rabiosos són aquells que més defensen la Constitució espanyola de 1978, la qual cosa demostra que el Règim constitucional actual no és més que el Franquisme sense Franco i adaptat als nous temps.

No sé si és de malparits no sentir-se representats per la bandera espanyola, però el que sí estic ben segur és que s'ha de ser molt fill de puta per aprofitar-se de l'assassinat de dos guàrdies civils per fer política.

Tampoc sé quant de temps els mallorquins haurem de sofrir la presència de la bandera espanyola a la rotonda de Santa Ponça, monument feixista per antonomàsia, però estic segur que, a l'igual de tota la simbologia franquista que encara resta als nostres carrers, aquesta bandera també acabarà caient.

El passat divendres al migdia els mallorquins ja aconseguirem la nostra primera victòria deslluint l'acte. En Carlos Delgado esperava, millor dir desitjava, una contramanifestació i aldarulls. Però el que ha de saber aquest personatge és que la millor arma que tenim els mallorquins és la raó. Aquesta arma, juntament amb la paciència i la feina, ens durà cap a la victòria final i, qualque dia aprofitarem el pal de la bandera de la rotonda de Palmanova per hissar la senyera.

L'experiència ens demostra que els polítics d'aquesta terra nostra mentre amb una mà enarboren la bandera espanyola, ens roben la cartera amb l'altra. Només cal esperar.

Comentaris

  1. el mateix del mateix

    Si els fills de ........volassin no veuríem mai el sol. Es un dit vell, però real. La feta den Magrel·lo fa que em senti menys espanyol de cada vegada, lo que es d'agrair.Pel que fa al pal de la bandera, segur que més d'un s'imaginava un altra utilització menys patriòtica i, si tant vols, més pornogràfica.Et recoman llegir la meva rondalla, al facebook, que es diu "el gegant més petit del món".salutacions cordials

    toni martorell | 10/12/2009, 10:04
  2. Palmanova

    La bandera és a PALMANOVA. Efectivament, els polis encara la vigilen. Quin dispendi en temps de crisi!!!

    Pere | 10/12/2009, 16:25
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS