Administrar

L’STEI-i denuncia l’intent de l’Executiu espanyol d’aturar la ILP Televisió Sense Fronteres

xescramis | 19 Octubre, 2010 19:25

 

L’STEI-i vol fer constar el seu malestar davant l’escrit de la Secretaria d’Estat d’Assumptes Constitucionals i Parlamentaris del Ministeri de la Presidència, adreçat a la Mesa del Congrés, en el qual no presta conformitat a la tramitació de la Iniciativa Legislativa popular (ILP) Televisió Sense Fronteres que havia de garantir la lliure recepció dels canals de televisió en llengua catalana, basca i gallega arreu del domini lingüístic de cada llengua.

Trobam molt greu l’intent de l’executiu espanyol que, per primera vegada en la història, vol impedir que una ILP amb les signatures requerides arribi al Congres per ser debatuda.

A més, trobam lamentable que el Govern socialista s’excusi en qüestions econòmiques per a refusar la ILP i, intentar que ni tan sols pugui ser debatuda al Congrés. És, al manco, sorprenent que des de posicions suposadament progressistes s’intenti callar la veu de més de 600.000 ciutadans que han donat suport amb la seva signatura a la ILP, de les quals gairebé 30.000 són de ciutadans de les Illes Balears.

Tot i això, l’STEI-i es mostra satisfet que la Mesa del Congrés espanyol no hagi acceptat la proposta del Ministeri de la Presidència i l’hagi retornat la petició amb l'intenció d’ampliar l’argumentació sobre el suposat cost econòmic.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS